SAMARBEJDE MED KIPLING TRAVEL

Kipling Travel mit mål er at have dem med i projektet og specielt ejeren Lars Gundersen og derfor kontaktede jeg dem, for at høre om de ville hjælpe mig i dette projekt. Lars er nok en af de personer i Danmark, som kender mest til bjergene og overalt i verden og er ikke bange for at sige sin mening. Jeg tog derfor kontakt til Lars for at fortælle ham om mit projekt og det tog lidt tid, før han kunne se jeg mente dette og vi aftalte derfor at mødes. Et møde jeg glædede mig super meget til, for uden ham vil dette blive meget sværere. Jeg mødtes med Lars og han var helt nede på jorden, som jeg også havde forventet og super flink. Han hørte min historie og sagde han gerne ville hjælpe, men jeg skulle vide at det ville blive hårdt og meget svært. Som han sagde, så ville det svare til at spille fodbold i Serie 6 og så skal ende med at stå i Champions League Finalen, hvor hele verden kigger med. Jeg glæder mig derfor til at lave planer med ham, om diverse bjerge i fremtiden.