SAMARBEJDE MED FRILUFTSLAND

Friluftsland mit store mål i forbindelse med udstyr og viden om bjergene. Jeg vil have dem med i projektet Derfor kontaktede jeg dem, for at høre om de ville hjælpe mig i dette projekt og fik fat i en flink fyr ved navn Rasmus. Jeg aftalte at mødes med Rasmus, da han syntes projektet lød spændende og ville gerne høre det fra mig selv. Jeg glædede mig til mødet og havde egentlig ikke de store forventninger, da jeg er en lille mand i denne branche. De sponsorerer andre som prøver at bestige de højeste bjerge i verden, men mødet gik bedre end forventet og endte ud med en rabataftale. Rasmus syntes det lød rigtig godt og følte jeg var meget motiveret og ville gerne være med, vi lavede en rabataftale, fordi han også gerne vil se hvordan jeg kommer til at klare mig her i starten og om jeg fortsat vil klø på. Jeg gik derfra med en god følelse og glæder mig til at vise dem, at jeg mener dette.