Biografi

Jeg hedder Casper Thusholt Larsen og født i 1984. Bor i Svinninge, nær Holbæk på Vestsjælland. Jeg bor i hus sammen med min kone Dina og vores to børn Filippa  og Villads. Vi købte huset tilbage i 2006, og vi har gennem årerne renoveret det selv, fra kælder til kvist. Til daglig arbejder jeg hos enzymfirmaet Novo Zymes. Jeg er ansat i afdelingen, som ligger i Kalundborg.

Da jeg var yngre spillede jeg håndbold på højt plan, og var med i ligatruppen i TMS Ringsted. Dengang var jeg meget fokuseret på håndbolden, men jeg havde stadigvæk drømmen om det ekstreme i mit baghoved. Jeg kom desværre ud for en masse skader, som gjorde at jeg måtte stoppe min håndboldkarriere.

I 2012 ramte en arbejdsulykke mig, som resulterede i at jeg ikke kunne arbejde i næsten tre år og krævede fire operationer. Men hård træning, viljestyrke og massere af gåpåmod hver dag, har gjort at jeg er nået til et punkt, hvor jeg kan træne for fuld styrke igen. Jeg er derfor begyndt at løbe en masse trailløb. Jeg løber ca. 80 km om ugen i øjeblikket, styrke/core træning ca. 6-8 timer om ugen. Målet er løbende at være i så god form som muligt hele tiden, og op til et løb eller en ekspedition vil jeg have formen til at toppe. Jeg ved at jeg har viljen til at nå mine mål. Ingen troede på, at jeg kunne komme tilbage efter den skade, men her står jeg altså i dag, stærkere som aldrig før ☺

Jeg vil derfor gerne opfylde en drøm, som jeg altid har gået og haft. Jeg har altid elsket det ekstreme og vil derfor gerne prøve mig selv af, i måske det mest ekstreme man kan forestille sig. Nemlig bestigningen af Seven Summits: Aconcagua, Denali, Mount Elbrus, Mount Vinson, Kosciuszko, Kilimanjaro og ikke mindst verdens højeste bjerg Mount Everest. Seven Summits, er de 7 højeste bjerge på de 7 kontinenter. Der er 6 danskere som har gennemført bestigningen af Seven Summits, jeg håber jeg bliver den 7. Link: http://www.mountains.dk/seven-summits/.

Da jeg hørte om Legeheltene i forbindelse med en rejse til Rusland i 2019, hvor jeg skal bestige Europas højeste bjerg Elbrus, der er 5.642 m højt, til juni, tænkte jeg med det samme, at her var der en oplagt mulighed for at give noget videre, netop ved at samle penge ind til fordel for børn på danske hospitaler. Derfor opstod ideen til #charity7summits som støtter initiativet Legeheltene.

Jeg mener, at alle børn har ret til et liv med leg og bevægelse. Det gælder også børn, der er ramt af sygdom. Hvert år indlægges ca. 60.000 børn i Danmark, og jeg vil gerne være med til at give de indlagte børn en mere aktiv hverdag med plads til aktiv leg og bevægelse.

Min familie har altid været der og støttet mig. I dette projekt har vi sammen sat os ned og snakket det hele igennem. For at dette skal være muligt skal min familie støtte op omkring det. Der vil være mange dage, jeg ikke er hjemme og som altid har jeg fået den fulde opbakning, så jeg kan ikke være mere taknemlig.