WEBTIMISER – NY HJEMMESIDE

I dag var jeg forbi Webtimiser, da jeg havde møde med Rasmus derfra. Vi havde aftalt et møde, da vi er i gang med at lave en ny hjemmeside til projektet #Charity7Summits. Rasmus skulle vise mig de første udkast, som han har arbejdet på og jeg må indrømme jeg blev virkelig glad for at se hans arbejde, hold da op jeg glæder mig til det kommer op og køre. Det er et rigtig fedt design, som også tager udgangspunkt i min indsamling til Legeheltene og samtidig fortæller alt det gode som Legeheltene står for. Under mødet, fik vi lavet nogen flere ændringer og ideer til nye sider som kommer med i forhold til den nuværende hjemmeside. Jeg glæder mig virkelig til næste møde med Rasmus og se hvad han mere har fundet på, samt se hjemmesiden online. Jeg håber det kommer op og køre inden min rejse til Nepal d. 10 april, men det er et stort arbejde så vi må se om det lykkedes.