Sikker Hverdag

Børn er nysgerrige og udforsker hele tiden verden omkring dem. Men med eventyrlyst kommer også risikoen for ulykker. På sikkerhedsportalen SikkerHverdag.dk er viden og råd inden for alle emner af børnesikkerhed samlet, så du kun skal lede ét sted. Her kan du bl.a. finde viden om sikkerhedsstandarder, lovkrav, anbefalinger og gode råd, som skal gøre det nemmere at forebygge ulykker for børn.

Rådene er opstillet som korte artikler og opdelt i forskellige kategorier for at gøre det nemt og overskueligt for dig at finde lige præcis de råd, du har brug for.

Sikker Hverdag er et projekt med det formål at samle viden omkring forebyggelse af børneulykker på forskellige områder og præsentere dem på en brugervenlig måde til forældre og andre interessenter.

SikkerHverdag.dk er udviklet af Børneulykkesfonden med støtte fra Sundhedsstyrelsen. De faglige emner er udviklet og kvalitetssikret i samarbejde med Sikkerhedsstyrelsen, Vejdirektoratet og Miljøstyrelsen. Hver enkelt samarbejdspartner har kvalitetssikret artikler, der falder inden for deres ansvarsområde.

 

Læs mere på: https://sikkerhverdag.dk/