Protreatment

Hvem er Protreatment?

ProTreatment er en fysioterapeutisk klinik, der sætter patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling. Den mest kompetente behandlingsmetode bliver udvalgt ud fra kriterier, hvor hurtig og succesfuld rehabilitering kommer før videnskabelige undersøgelser.

Klinikken blev startet da vi fandt, at der manglede et sted, hvor der var plads til at samle forskellige behandlingsformer og diagnosticering med patienten i centrum. Vi mente, at der i det eksisterende system var for langt til løsningen af et sommetider simpelt bevægeapparats problem.

På trods af vores relative korte levetid har vi opbygget stor anerkendelse for vores ekspertise i at diagnosticere skader, hvad enten der er behov for lægelig udredning, eller om skaden kan klares med de behandlingsteknikker vi kan tilbyde. Vi forsøger at uddanne patienten i at forstå sin egen krop, mens vi genopbygger patienten,
og gør patienten endnu stærkere end før.

Hvorfor vi støtter dig?

Casper kom til os med en meget kompliceret knæskade, som var et resultat af en arbejdsulykke. I dette lange forløb med mange op og nedture viste Casper os, hvilket unikt menneske han er. Hans dedikation, viljestyrke, realisme og store fighterhjerte gjorde, at beslutningen, om at støtte ham igennem hans Seven Summits-projekt, var meget nem. Er der nogen, som vil have en god chance for at komme igennem dette projekt, så er det Casper. Projektet er en unik mulighed for, at lære en masse mere omkring kroppen under ekstreme belastninger, og ikke mindst, hvordan man skal reagere og agere i disse. At Casper har valgt os, som en af sine samarbejdspartnere, tager vi som et rigtig stort rygklap.

Læs mere om Protreatment her.