Vejrhøj Trail

Vejrhøj Trail er et løbefællesskab, som #Charity7Summits samarbejder med. Specielt er Casper meget aktiv i foreningen og er med i bestyrelsen og planlægning af diverse løb. Her er der lidt mere om Vejrhøj Trail og alle deres løb:

Vejrhøj Trail er et løbefællesskab, som for det meste arrangerer løb på Vestsjælland, nærmere betegnet Geopark Odsherred og Vejrhøj. Vejrhøj er Sjællands tredje højeste punkt og indbyder til en masse oplevelser i naturen og selvfølgelig masser af Trailløb.

Ud over dette arrangerer Vejrhøj Trail løb, hvor det nu skulle være og er selv begyndt at arrangere løb andre steder end Vejrhøj. Så har du brug for hjælp til at finde det perfekte sted til løb eller arrangerer et løb, så kontakt Vejrhøj Trail.

Så om du er erfarne- eller helt ny løber, så er Vejrhøj Trail lige noget for dig. Deres løb har nemlig forskellige distancer, men ens for alle er at det foregår i naturen og helst i grønne områder. Der er distancer helt ned til 2.5 km og Ultraløb på op mod 120 km, så der er masser distancer at vælge imellem.

Vejrhøj Trail bestræber sig på, at give jer den bedste oplevelse, i de smukkeste omgivelser. Derfor prøver de hele tiden på at forbedre sig, så de ikke levere den samme oplevelse hver gang, men derimod forbedre sig gang for gang. Oplevelsen de levere til jer, er den samme oplevelse som de selv ønsker når de er ude og løbe, derfor håber de at i vil blive glade for deres arrangementer.

Ens for alle deres løb, er at de hver gang vil donere penge til et godt formål. De har nemlig alle den samme drøm, nemlig at levere løb som gør en forskel. De vil ved hvert løb, gøre en forskel for jer løbere, samt hjælpe andre som har brug for hjælp. Det ligger i dybt i dem, som står bag Vejrhøj Trail at hjælpe der hvor de kan, det er der vi som mennesker bliver stærkest, når vi står sammen.

Vejrhøj Trail har valgt at støtte op omkring #Charity7Summits indsamling til Legeheltene og deres løb i fremtiden vil derfor gå til dette fantastiske mål. Specielt betyder det meget for Casper, da han på den måde kan være en aktiv del af indsamlingen som #Charity7Summits står for og på den måde også kan hjælpe til.

Besøg Vejrhøj Trail her:

http://vejrhoejtrail.dk/

https://www.facebook.com/vejrtrail/

https://www.instagram.com/vejrhoejtrail/

 

Vejrhøj Familie Trail 2020

7/14/21.1 km – samt børneløb på 2.5/3 km
Løbet støtter Legeheltene

Læs mere
Legehelteløbet på bakken 11 - Aug - 2019

Legehelteløbet er et løb for hele familien!
…og ikke mindst for alle hverdagens helte!
Søndag den 11. august 2019 kl. 09.30-12.00

Læs mere
Svinninge Løbet 10 - august - 2019

Svinninge Løbet 2019
5/10.5/21.1 Km, samt børneløb på 2.5/5 Km

Læs mere
Endure trail 10 - Aug - 2019

10 / 30 / 60 / 120km
Løbet støtter Julemærkefonden og
Ung I Odsherred

Læs mere
Legehelteløbet i Vig 6 - Jul - 2019

Legehelteløbet er et løb for hele familien!
…og ikke mindst for alle hverdagens helte!
Lørdag den 6. juli 2019 kl. 10.00-13.00

Læs mere
Vejrhøj Familieløb 11 - Maj - 2019

5 / 10 / 21,1 km,
samt børneløb på 2,5 km – 5 km
Løbet støtter Børnecancerfonden

Læs mere