Bliv sponsor for Legeheltene

Bliv Sponsor For Legeheltene gennem #Charity7Summits
Formålet med #Charity7Summits er at samle penge ind til Legeheltene. Pengene indsamles blandt andet via virksomheds- og højdemetersponsorater og mobilepaydonationer.

Da #Charity7Summits i stor stil er drevet af frivillighed, betyder det, at vi for hver tur også leder efter gavmilde naturaliesponsorer, der vil bidrage med en stor del af de fornødenheder, som vi har brug for i forbindelse med turene: Bl.a. tøj, førstehjælpskursus, træningsevents m.v

Her på siden finder du information om de forskellige former for støtte, som man kan bidrage med i forbindelse med #charity7summits

Indsamling: Virksomhedssponsorer
Som virksomhed kan I vælge at blive sponsor for Legeheltene gennem en af følgende pakker:

 

Naturaliesponsor
Logo på website
Sponsordiplom
Støttebanner til brug på eget website
Mulighed for at downloade Årets #Charity7Summits film
En unik mulighed for at sample relevante produkter over for en interessant målgruppe.
Pris: Relevante produktsponsorater som er med til at holde Caspers udgifter nede. Ved større produktsponsorater kan pakken evt. ændres, så der også kommer logo på tøj

Støtteauktion
Logo på website
Sponsordiplom
Støttebanner til brug på eget website
Mulighed for at downloade Årets #Charity7Summits film
En unik mulighed for at sample relevante produkter over for en interessant målgruppe.
Pris: Produkter til velgørenhedsauktionen på Odendo.dk

Sponsorevent
Når Casper er hjemvendt, vil vi afholde et afsluttende, lukket sponsorevent, hvor Casper vil fortælle om turen og oplevelserne. Endvidere vil alle vore sponsorer få mulighed for at fortælle om, hvorfor de støttede op om projektet, og hvad de tilbyder i markedet. Derved kan vi forhåbentligt, over en bid brød og lidt til ganen, dele erfaringer og netværke på tværs af firmaer og industrier.

Fradrag
Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Legeheltene kan få fradrag for 15.900 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2018.

Indsamling: BetterNow.dk
Ønsker du at støtte #Charity7Summits via Caspers personlige indsamling på BetterNow, er der selvfølgelig også mulighed for det. Ved at klikke på nedenstående link, kommer du direkte ind på vores indsamlingsside på BetterNow, hvor du kan vælge at donere.
Link til: https://dk.betternow.org/projects/borneulykkesfonden-21

Indsamling: Højdemetersponsor
En af de muligheder, du har for at samle penge ind til Legeheltene, er at få en eller flere Højdemetersponsorer. Det er en nem og overskuelig måde at støtte Casper, og det er muligt at støtte med beløb, der passer til enhver pengepung.
Som Højdemetersponsor er der rig mulighed for at være en stærk drivkraft for Casper.

Sponsoratet fungerer på den måde, at man vælger hvilket beløb, man ønsker at støtte med for hver højdemeter, Casper når. Dette beløb varierer fra 2 kr. pr. højdemeter, og ned til 5 øre pr. højdemeter. Støtter man med 5 øre svarer det til et beløb på XX kr., hvis Casper fx. når toppen af XX og XX kr. hvis det er toppen af XX.

Alle de indsamlede penge går direkte til initiativet Legeheltene. Højdemetersponsoratet vil blive trukket automatisk eller kan betales via opkrævning eller MobilePay, når Casper har nået toppen.

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Legeheltene kan få fradrag for 15.900 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2018.

Donerer du et højdemeterbidrag, der svarer til minimum et Tin Virksomhedssponsorat, modtager man som højdemetersponsor det samme indhold fra disse sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her (https://hojdemetersponsor.climbforcharity.dk/deltager/elbrus-2019/casper-thusholt-larsen).

Indsamling: Mobilepay donationer
I forbindelse med #Charity7Summits har Casper sit eget mobilepaynummer i den periode, hvor han skal samle ind til projektet.

Dette betyder også, at det bliver meget lettere at holde styr på donationer og gavmilde givere. Når man donerer via mobilepay, vil man derfor fremgå på hjemmesiden under den enkelte deltagers sponsorater på lige vis med højdemetersponsoraterne.

#charity7summits: 604088

På forhånd tak for støtten.

Kontakt
Ønsker du en dialog om sponsorering i forbindelse med #charity7summits, skal du kontakte nedenstående:

Henriette Madsen
Generalsekretær Børneulykkesfonden
Mail: hm@borneulykkesfonden.dk
Mobil: 30 37 77 22

Casper Thusholt Larsen
#Charity7Summits
TLF: 23 30 33 88
Email: caspercasperlarsen@hotmail.com