Bliv sponsor for #Charity7Summits

Bliv Sponsor for #Charity7Summits
Formålet med #Charity7Summits er at samle penge ind til Legeheltene. Pengene indsamles blandt andet via virksomhedssponsorater og mobilepaydonationer.

#Charity7Summits er drevet af frivillighed og det bevirker, at vi for hver tur også leder efter gavmilde naturaliesponsorer, der vil bidrage med en stor del af de fornødenheder, som vi har brug for i forbindelse med turene: Bl.a. tøj samt udstyr, førstehjælpskursus, træningsevents m.v.

For at drømmen om #Charity7Summits skal blive en realitet har vi også et stort ønske om naturaliesponsorer, som har lyst til at bidrage med sponsering af en eller flere ekspeditioner.

Her på siden finder du information om de forskellige former for støtte, som man kan bidrage med i forbindelse med #Charity7Summits.

Alle pengedonationer til #Charity7Summits deles i to, med mindre andet aftales. Det betyder, at 50% af beløbet vil gå direkte til indsamlingen til Legeheltene og de sidste 50% vil gå til #Charity7Summits.

Vi har valgt at gøre dette, da vi ønsker at alle skal være en del af både #Charity7Summits og indsamlingen til Legeheltene.

Indsamling: Virksomhedssponsorer
Som virksomhed kan I vælge at blive sponsor for #Charity7Summits gennem en af følgende pakker:

Naturaliesponsor
Som naturaliesponsor får I mulighed for følgende;

Logo på website
Sponsordiplom
Støttebanner til brug på eget website
Mulighed for at downloade Årets #Charity7Summits film
En unik mulighed for at sample relevante produkter over for en interessant målgruppe.
Pris: Relevante produktsponsorater som er med til at holde Caspers udgifter nede. Ved større produktsponsorater kan pakken evt. ændres, så der også kommer jeres logo på tøj og andet merchandise.

Støtteauktion
Ved at støtte via auktion får I mulighed for følgende;

Logo på website
Sponsordiplom
Støttebanner til brug på eget website
Mulighed for at downloade Årets #Charity7Summits film
En unik mulighed for at sample relevante produkter over for en interessant målgruppe.
Pris: Produkter til velgørenhedsauktionen på Odendo.dk

Sponsorevent
Når Casper er hjemvendt, vil vi afholde et afsluttende, lukket sponsorevent, hvor Casper vil fortælle om turen og oplevelserne. Endvidere vil alle vore sponsorer få mulighed for at fortælle om, hvorfor de støttede op om projektet, og hvad de tilbyder i markedet. Derved kan vi forhåbentligt, over en bid brød og lidt til ganen, dele erfaringer og netværke på tværs af firmaer og industrier.

Direkte Sponsering

Ønsker du at sponsere/støtte mere anonymt og uden at stå i direkte kontakt med #Charity7Summits, kan dette gøres ved almindelig bankoverførsel.

Reg. 2429 – Kontonr. 6286369640

Vi gør opmærksom på at beløbet deles i to og 50 % gives til indsamlingen til Legeheltene hvis intet andet er bemærket i overførslen. Hvis I oplyser kontaktoplysninger så som; Navn, firmanavn og mail, vil Casper kontakte jer personligt efter sponseringen. Det vil give os mulighed for at takke jer.

Kontakt
Ønsker du en dialog om sponsorering i forbindelse med #Charity7Summits, skal du kontakte nedenstående:

Casper Thusholt Larsen

#Charity7Summits
Tlf: 23 30 33 88
Email: caspercasperlarsen@hotmail.com

Dina Thusholt Larsen

#Charity7Summits
Tlf: 28 91 25 12

 

På forhånd tak for støtten.