BEHANDLING PROTREATMENT

Lændesmerter

Før eller siden skulle jeg møde lidt modgang i form af muskulatur problemer, specielt taget mine forrige skader i mente.

I mandags begyndte jeg at få lændesmerter og ryggen låste, det resulterede i, at jeg ingenting kunne tirsdag og derfor tog jeg afsted til ProTreatment. Jonas fandt hurtigt ud af at mit SI-Led var låst og det derfor gav mig smerter. Efterfølgende er det blevet til flere behandlinger og har endnu en behandling mandag. Årsagen er at ledet fortsat bliver ved med at låse og give smerter, meget irriterende

Det har betydet, at min træning ikke har været optimalt og det har derfor kørt lidt i baghovedet på mig, at jeg står og skal afsted til Nepal lige om lidt, hvor jeg skal bestige bjerget Island Peak i forbindelse med #Charity7Summits. Men jeg er sikker på, at Jonas og jeg i fællesskab, nok skal få bugt med dette. Jeg gør i hvert fald alt jeg bliver bedt om og alle øvelser jeg har fået, bliver lavet mange gange, samt let løb som også er på programmet, så jeg ikke falder hen Men træning med tung vægt er pt taget af programmet????